Tarieven

Tarieven

Onderstaand vind je de uurtarieven voor nieuwe cliënten per 1 oktober 2021. Voor intakegesprekken na 1 oktober die in september 2021 zijn vastgelegd, geldt het oude tarief.

Deze kosten worden helaas niet vergoed door een zorgverzekering. Een voordeel hiervan is dat er geen lange wachtlijst is. Daarnaast kunnen afspraken ook in de avond of op zaterdag plaatsvinden. Een intakegesprek wordt alleen gefactureerd na het plannen van een vervolgafspraak. Gemiddeld zijn 4-5 sessies nodig voor de gewenste verbetering. Uiteraard is dit mede afhankelijk van de problemen die worden ervaren en de medewerking van betrokkenen. 

Relatietherapie en -coaching: euro 125,- inclusief 21% btw
Gezins- en jongerencoaching: euro 125,- inclusief 21% btw
Persoonlijke coaching: euro 125,- inclusief 21% btw
Familiemediation: euro 150,- inclusief 21% btw
Familiemediation na relatietherapie: euro 125,- inclusief btw
Arbeidsmediation: euro 150,- exclusief 21% btw

Mocht jullie financiële situatie een relatietherapie traject in de weg staan, wellicht is de Relatiebooster workshop dan een optie. Kijk maar eens op deze pagina...  Ik ben overigens ook altijd bereid in gesprek te gaan over een betalingsregeling.

Voor mediation kunnen jullie in aanmerking komen voor subsidie van de overheid. Kijk hier voor meer informatie. Wil je meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot mediation, dan verwijs ik je graag naar deze website.

Kamer van Koophandel 66359686
Privacy
Disclaimer
Algemene Voorwaarden