Relatiebooster

Mededeling Corona

In verband met de huidige, strenge maatregelen wordt de relatiebooster workshop tot nader bericht uitgesteld. Uiteraard hoop ik zo spoedig mogelijk nieuwe data in te kunnen plannen.

Mocht je niet willen wachten, stuur dan een e-mail naar ingrid@jit-coaching.nl om de (privé)opties te bespreken.

Wil jij jullie relatie leuker maken?

In mijn relatietherapiepraktijk hoor ik vaak de volgende problemen: Ik voel me niet meer belangrijk voor mijn partner. Ik wil graag meer waardering ontvangen. We maken ruzie om de kleinste dingen. Het lijkt wel of ik het nooit goed kan doen. We kunnen niet goed praten over moeilijke onderwerpen. Ik blokkeer regelmatig tijdens een discussie en dan loop ik maar weg. Mijn partner luistert niet naar mij. Wat ik vroeger leuk aan hem vond, vind ik nu irritant. Herken jij één of meer van deze problemen? Of wil jij ze juist voorkomen en jullie relatie nóg leuker maken?

Wil jij direct resultaat?

Tijdens deze workshop leer je de belangrijkste theorie over goede communicatie, zowel verbaal als non-verbaal. Ook worden de verschillen tussen jou en je partner duidelijk gemaakt aan de hand van de metaprogramma's, zodat er over en weer meer begrip kan ontstaan. Daarnaast krijg je uitleg over de belangrijkste behoeftes in een relatie, maar ook welke vier ziektes er altijd op de loer liggen. Het wordt een workshop gevuld met theoriekennis en praktijkoefeningen. Maar bovenal worden het een paar gezellige uren, waarin veel grappige herkenningsmomenten de revue zullen passeren. Want zeg nou eerlijk, een relatiebooster workshop behoort toch vooral leuk te zijn?

Wil jij snel een relatiebooster?

Na aanmelding ontvang je tijdig alle benodigde details in je mailbox. De kosten voor de relatiebooster workshop bedragen euro 100,- inclusief btw. Neem je je partner of een vriend(in) mee, dan betalen jullie samen geen euro 200,- maar slechts euro 150,- inclusief btw!

Kamer van Koophandel 66359686
Privacy
Disclaimer
Algemene Voorwaarden