Jongerencoaching

Heb je faalangst?

1 op de 10 mensen heeft last van faalangst. Het heeft te maken met bang zijn niet te voldoen aan de gestelde verwachtingen. Hierdoor laat je zelfvertrouwen je in de steek op belangrijke momenten, zoals tijdens examens, sporten of wanneer je een gesprek wilt aangaan met iemand die je leuk lijkt. Faalangst brengt veel stress met zich mee. Sommige mensen gaan stotteren, trekken zich terug of raken zelfs in een depressie. Gelukkig is faalangst met de juiste begeleiding goed op te lossen. Ik help je graag je zelfvertrouwen een boost te geven…

Voel je je vaak depressief?

Depressieve gevoelens komen steeds vaker voor, zowel bij jongeren als volwassenen. Voel je je langer dan 2 weken somber? Heb je nergens zin in? Word je niet meer blij van een gezellig avondje uit? Wil je het liefst de hele dag met je hoofd onder de dekens in bed blijven liggen? Is het steeds weer een opgave voor jou om naar school of je werk te gaan, of meld je jezelf vaker ziek dan voorheen? Dan wordt het de hoogste tijd om dit probleem aan te pakken. Gelukkig sta je er niet alleen voor en kan ik je op weg helpen je leven weer leuker te vinden…

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Jij hebt wel wat beters te doen dan naar een coach te gaan en daarom wil je iemand die je zo snel mogelijk goed helpt. Omdat je het wel belangrijk vindt dat er een klik is, bied ik jou de mogelijkheid vrijblijvend kennis te komen maken. Concreet betekent dit dat als er geen vervolgafspraak wordt gemaakt er geen kosten in rekening worden gebracht voor het kennismakingsgesprek, met andere woorden; gaan we samen door dan wordt de intake wel gefactureerd. Zie ik je binnenkort?

Vrijblijvende kennismaking?
Stuur een berichtje naar ingrid@jit-coaching.nl
of bel 06-29101039.

Afspraken zijn ook iedere avond en in het weekend mogelijk!

Mijn werkwijze

 • 1

  Kennismakingsgesprek

 

Tijdens het 1e gesprek maken we kennis, bespreken we jouw probleem en mijn werkwijze. Als er geen vervolgafspraak wordt gemaakt, worden er geen kosten in rekening gebracht voor het kennismakingsgesprek. Elk probleem is anders en daarom is ieder coachingstraject anders. Vanuit de analyse gaan we bepalen wat ervoor nodig is om jouw probleem op te lossen. Voor een goed resultaat zijn ongeveer 5 werksessies nodig.

 • Vrijblijvend kennismakingsgesprek
 • Praktische aanpak
 • Behandelplan afgestemd op jouw doelstelling
 • Vanaf de intake al verbetering mogelijk

 • 2

  Werksessies

 

Tijdens de werksessies werken we actief aan oplossingen voor jouw probleem of problemen. Na iedere sessie wordt besproken of een vervolgsessie nog nodig is.

 • Actieve werksessies
 • Deskundige begeleiding
 • Individuele afspraken
 • Evaluatie na iedere sessie

 • 3

  Afsluitsessie

 

Gefeliciteerd, jouw doelstelling is behaald. In deze sessie bespreken we hoe en wanneer je de aangeleerde tools kunt inzetten om de doelstelling te behouden en te laten groeien, zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen.

 • Puntjes op de i zetten
 • Afspraak over check-up na bepaalde periode
 • Evaluatie coachingstraject

Vrijblijvende afspraak?
Stuur een berichtje naar ingrid@jit-coaching.nl
of bel 06-29101039.

Afspraken zijn ook iedere avond en in het weekend mogelijk!

Referenties van mijn clienten:

Vorig jaar moest ik examen doen voor de Havo.
Na de eerste dag kreeg ik ineens een black-out.
Ik wist niks meer. We deden een of andere rare oefening. Ik geloofde er niet echt in, maar ik had de dagen erna in ieder geval geen last meer van die black-out. En ik was geslaagd voor alle examens!

MD

Ik zat niet zo lekker in mijn vel. Het ging niet goed op school en met voetballen ging het ook steeds slechter. En omdat ik op een hoog niveau moet presteren, kreeg ik last van faalangst. Ingrid is 3x bij mij geweest en de laatste x vroeg ze: wat doe ik hier eigenlijk nog, volgens mij gaat het hartstikke goed met jou? En dat klopte, ik was weer helemaal blij!

Joey

Ingrid heeft me geholpen toen ik al drie keer voor mijn rijbewijs was gezakt. Ik maakte de stomste fouten. Echt gênant. Na 1 sessie kon ik veel beter ontspannen en toen ben ik een week later geslaagd.

Emma

Ik voelde me onzeker en daar baalde ik vreselijk van. Ik was al een paar keer bij een psycholoog geweest, maar dat hielp niet. Toen heeft mijn moeder een afspraak met Ingrid gemaakt. Ze kwam naar mijn huis en dat vond ik wel fijn. Ik voel me nu veel zekerder, dat kun je ook aan mij zien zeggen ze op school. De coaching heeft echt geholpen. Dankjewel.

Anne

Om privacyredenen zijn fictieve namen gebruikt

Over mij - relevante opleidingen
en trainingen

Ik ben Ingrid de Jong (bijnaam Jit), moeder van drie volwassen zonen, MfN-Registermediator, geaccrediteerd Familie- en Arbeidsmediator, Kindbehartiger, Master Coach of Strategic Intervention en Analytic Profiler (Gedragsanalist). Momenteel studeer ik aan de universiteit in Manchester (MSc Communication, Behaviour and Credibility Analysis). Enkele jaren geleden ben ik gestart met mijn coaching & mediationpraktijk. Dat bleek een heel goede keuze, die iedere dag weer voor de nodige uitdaging en voldoening zorgt…

-   MfN/ADR Registermediator
-   Geaccrediteerd Familiemediator
-   Geaccrediteerd Arbeidsmediator
-   Kindbehartiger
-   Master Coach of Strategic Intervention (MCSI)
-   Gottman Level 1 en 2 Relatietherapie training
-   Graduate Specialist Analytic Profiling
-   RobbinsMadanes Relationship Program
-   Cloe Madanes Family Therapy training
-   Relatiecoach en gezinstherapie
-   Emotionally Focused Therapy (EFT)
-   Advanced Training Analytic Profiling (ATAP)
-   Jongerencoach
-   Dynamic Value Systems (DVS)
-   Basic Training Analytic Profiling (BTAP)
-   Facial Action Coding System
-   Face and Emotion (EIA Manchester)
-   Dangerous Demeanor Detector Advanced
-   Subtle Expression Recognition Training (Elite)
-   Microexpression Recognition Training (Elite)
-   Emotiemanagement en Gedrag (EmG)
-   Waarheidsvinding en Leugendetectie (WeL)
-   Subtle Expression Training Tool (SETT3)
-   Microexpression Training Tool (METT3)
-   Core Transformation
-   Clean Language
-   Sedona
-   NLP Master Practitioner