Workshop Communicatie

Wil jij jullie communicatie verbeteren?

Kunnen jullie niet goed praten over irritaties? Komen dezelfde discussies steeds terug? Blokkeer je regelmatig gedurende een ruzie? Loopt er iemand veelvuldig weg tijdens een gesprek? Voel je je niet gehoord of begrepen? Is het moeilijk om over gevoelens te praten? Wordt er vaak geschreeuwd? Heb je één of meer vragen met “ja” beantwoord, dan is de workshop communicatie geschikt voor jullie. Leer tijdens een privé-sessie van ongeveer 2 uur het negatieve patroon te herkennen, de valkuilen te omzeilen en op een veilige manier irritaties en problemen bespreekbaar te maken.

Wil jij direct resultaat?

Tijdens deze workshop leer je de belangrijkste theorie over goede communicatie, zowel verbaal als non-verbaal. Deze inzichten worden direct omgezet in de praktijk. Jullie gaan samen aan het werk onder deskundige begeleiding. Hierdoor worden in korte tijd alle verbeterpunten zichtbaar en krijgen jullie meteen handvatten om vooruitgang te realiseren. Ervaar direct de positieve veranderingen zoals oprechte aandacht, je gehoord voelen, belangrijk zijn voor de ander, gelijkwaardigheid, begrip voor elkaar, sterke connectie, veiligheid, positiviteit en respect!

Wil jij snel aan de slag met jullie communicatie?

Maak dan snel een afspraak voor de workshop communicatie en stuur een e-mail naar ingrid@jit-coaching.nl met jullie gegevens en voorkeursdag/tijd.

Normaal gesproken betaal je euro 200,- voor deze workshop, maar de kosten zijn tijdelijk verlaag naar euro 150,- inclusief btw (2 personen).

Kamer van Koophandel 66359686
Privacy
Disclaimer
Algemene Voorwaarden